20.5.15

Järgmine tund, viimane tund ja peale viimast tundi.

TÄHELEPANU!
Esmaspäevane teooria Christopheri isaga lükkub kolmapäevaks!

Järgmise algajate tunni (esmaspäeval) õpetaja on Christopheri isa. Juttu tuleb nendest mustadest kastidest, mis täna meie klassi jõudsid.

Tunnid lõpevad algajatel 3.juunil ja edasijõudnutel 4.juunil. Juba on avatud registreerimine järgmise õppeaasta gruppidesse. See kehtib ka vanakestele. Seega iga aasta tuleb uuesti registreeruda.

6-7. juunil on organiseerimisel sõit Eesti Lennundusmuuseumi lennupäevale koos mudellennu ringi õpilastega. Bussis on 9 kohta ja 2 kohta on robotipoistele. Programmil on 2 varianti - lühike ja pikk.
LÜHIKE: Väljasõit laupäeval 6. juuni hommikul vara ja otse Lennundusmuuseumi. Tutvumine näitusega. Mudellendurite esinemised peaks olema 16.00 kuni 18.00. Peale seda tagasi Tallinna.
PIKK: Väljasõit laupäeva 6. juuni hommikul. Saabumine Lennundusmuuseumi ja tutvumine näitusega. Kell 17.00 umbes sõit Viljandisse vaatama laevamudelite võistlust ja tutvuma Hansapäevadega. Lennutamine Viljandi lennuväljal ja ööbimine lennuklubi majas. 7.juuni hommikul laevamudelite võistluse vaatamine ja lõunapaiku tagasisõit Tallinna.
Rahalised kulud oleksid bussile diisli ostmine kamba peale. (Buss ei ole Kullo oma). Söök, jook ja ööbimine pika variandi puhul Viljandi Lennuväljal. Hetkel on see veel kokku leppimata ja hind ei ole teada. Kaasa madrats ja magamiskott!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar