7.1.17

Jõuluöö tulemused ja järeldused

Robotite Jõuluöö lõppes 9.15 suhteliselt rahulikult. Laura käis traumapunktis ja tuvastati põrutus. Õnneks midagi tõsisemat ei olnud. Hea, et need kellel oli vaja magada ja järgmiseks hommikuks värske olla seda ka tegid.
Esimene keerulisem küsimus oli kohe Kullo kinkide jagamisel. Mille poolest erineb tüdrukute S mõõdus T särk poiste S mõõdus T särgist? Ei ole rinnaümbermõõduga seotud vaid on tervenisti tunduvalt kitsam, oli õige vastus peale võrdlemist.
Ühisel söögilaual olid kõige menukamad käsitöö viineripirukad mida minul õnnestus kaugelt näha. Kontaktgrill pakkus ka huvi. Katsetati kui õhukeseks saab leivaviilu pressida ja mis jääb järgi viinerist peale grillismist eriti suure surve all. Leiva sai paberiks aga viineri grillimine oli tunduvalt huvitavam. Viinerist jäi järgi kootud pitsi meenutav üliõhuke kiht mida vist süüa ei õnnestunud. Järeldus seega, et viineris oli palju seda mis grillimisel lihtsalt aurustus. Kahju, et pilte ei teinud.
Mängupõrgu toimis ja mängiti palju.
Tänu Laura jonnakusele 3D printimisel said pea kõik poisid omale midagi prinditud ja viimase toote eemaldasin juba kella üheksa paiku hommikul. Kiitused Mikule ja elektroonika õpetaja Erkile kes meid aitasid.
Droonid lendasid ja autod sõitsid.
Andree katsetas elektroonikaga, Georgi joonerobotiga ja "varastamisvastase robotiga". Katsetasime seinal sõitvat autot ja lauamänge mängida ei jõudnud.
Sai sõita tasakaalu sõidukiga terve öö.
Külas käis Karl-Indrek eelmisest aastast.
Külm hakkas hommikupoole ka.
MURED! Huvitav oli suhtumine, et kui midagi maha kukub siis seda koristab õpetaja. Selle kohapealt üllatasid poisid kes siiani on ikka vastutanud oma tegude eest.

Loodan, et Teile meeldis ja ootan ettepanekuid mida teistmoodi teha!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar