1.9.15

Tunnid septembri algul

Kuna on veel veidi segadust siis vanakeste tunnid algavad järgmisel nädalal. Olin täna 1. sept. Aabitsapeol ja ei julgenud lubada ,et jõuan tundide alguseks Kullosse kohale. Akende pesuga seoses on klassis lisaks tavalisele segadusele mõnevõrra suurem segadus.
Uute õpilaste lastevanemate jaoks olen Kullos 2-4.sept. alates 18.00. Saab tulla vestlema ja oma soove arutama. Uute esimene tund on 7. sept.kell 18.00. Ema või isa kaasa võtta on ainult hea näitaja.
Väga palju vanemaid õpilasi on otsustanud tagasi tulla. Selle üle on ainult hea meel. Preemiaks on kodune ülesanne vanadele õpilastele. Mida soovite, et õpetataks teoorias ja mida tahaksite valmis ehitada. Andke mulle teada ja arutame esimestes tundides. Kullos on nüüd laserpink ja CNC frees mida oleme teoorias õppinud ja kaugelt näinud. Püüame neid praktiliselt kasutama hakata. Käisin suve hakul ka Rasbperry PI koolitusel. Ehk suudan teid nüüd rohkem aidata.

2 kommentaari:

  1. Ja millal vanade esimene tund on?

    VastaKustuta
  2. Vanade esimene tund oli 31.august. Kuna info ei levinud siis olen Kullos 2-4. september kell 18.00. Parima info saab 7. septembril.

    VastaKustuta